FOTO 60 de familii din Dorohoi au primit cheile noilor locuințe ANL

Pentru 60 de familii din Municipiul Dorohoi sfârșitul de an înseamnă un nou început. Marți, primarul Dorin Alexandrescu, alături de viceprimarul Cristian Dogaru și reprezentanți ai primăriei Dorohoi, au înmânat noilor locatari, cele 60 de chei ale apartamentelor și garsonierelor din blocul ANL recent recepționat.

„Deși nu este pentru prima dată când fac acest lucru, retrăiesc aceleași emoții alături de familiile care au primit astăzi o casă nouă. Acest cartier este unul dintre proiectele mele de suflet, născut din ideea minunată de a sprijini tinerii care vor să rămână aici, acasă la Dorohoi. 60 de chei reprezintă împlinirea unor visuri pentru toți cei care au așteptat cu nerăbdare această zi. Este un nou început, o nouă etapă a vieții. Sunt fericit pentru bucuria lor și mulțumit de această realizare.”, a declarat edilul.

Conform proiectului, extinderea acestui cartier va continua prin construcția de noi locuințe, alei pietonale și de acces auto, locuri de parcare, spații verzi și spațiu de joacă pentru copii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com