Medic de la Spitalul Botoșani: „E greu de explicat cum te poate emoționa o veste că aparții unei liste de așteptare pentru vaccin”

Medicul Oana Arhip de la Spitalul Județean Botoșani susține că vaccinul anti-COVID reprezintă „o nouă fereastră” după o perioadă de „moarte clinică”. Doctorița se află pe lista de așteptare pentru vaccinul împotriva virusului care a infectat mare parte din populația lumii.

E greu de explicat cum te poate emoționa o veste că aparții unei liste de așteptare pentru vaccin. Parca un click imaginar a deschis o noua fereastra, in care pot sa -mi fabric din nou vise, sa reiau planurile pt drumețiile lăsate deoparte, sa reunim familiile, sa ma bucur de un film sau o seara cu prietenii…..A fost o perioada de ,, moarte clinica”, când au funcționat niște automatisme ale unui robot programat sa aibă ,,totul “sub control, fără nici o scăpare, care a obosit peste măsura natura umană a ființei mele!”, spune medicul,

Oana Arhip susține că acest vaccin este ca o vestă antiglonț.

„Ironia face ca singura legătura / argument, pe care o văd cu contestatarii vaccinului ( cei cu Cip -urile și 5 G) este ca DA, vaccinul are in el doar INFORMAȚIE!! Dar nu e un lucru rău, din contra, primim doar mesajul cum sa ne apărăm in cazul achiziției de virus. GENETICA umană a așteptat mult se pare, pana când cineva superinteligent, a reușit sa se ridice la înălțimea complexitatii ei, pt a colabora prin aceste ,, mesaje” – căci asta e plastic vorbind acest ARN mesager. Cred ca informaticienii vaccinului au nimerit-o de data aceasta! Ne trimit astfel vesta antiglonț!! și casca de protecție intr- o fiola simpla, care ne va întoarce la normalitate ( sper!)”, a spus medicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *