Un tânăr a sustras mașina unei rude și a provocat un accident pe Bulevardul ”Mihai Eminescu” din Botoșani. Cum l-au găsit polițiștii pe șofer

accident politie rutiera, stiri, botosani,Un tânăr de 27 de ani a sustras mașina unei cunoștințe și a provocat accident. Duminică, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe Bulevardul Mihai Eminescu a avut loc un accident rutier, iar conducătorul auto este posibil să se afle sub influența alcoolului.

Echipajul direcționat la fața locului a stabilit că șoferul din comuna Răchiți, a sustras un autoturism ce aparținea unei cunoștințe, pe care l-a condus în parcarea din spatele unui imobil de locuințe de pe Bulevardul Mihai Eminescu, apoi a intrat în coliziune cu zidul și gardul ce împrejmuiește imobilul.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult de atât, fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință,  conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *