900.000 lei alocați la nivel de județ pentru dotarea centrelor de vaccinare anti COVID. Anunțul făcut de prefectul de Botoșani

Autoritățile locale anunță că județul Botoșani este pregătit pentru demararea vaccinării împotriva COVID 19. La nivel de județ vor existra 12 centre de vaccinare pentru populație, cele mai multe, cinci, în municipiul Botoșani, cinci centre vor fi în spitale doar pentru personalul medical, însă va fi disponibilă și o unitare mobilă de vaccinare.

Sunt stabilite ca și locații și am transmis necesarul pentru dotarea acestor centre de vaccinare. Campania de vaccinare se va face prin unități spitalicești, prin intermediul medicilor de familie și stomatologi. Vor fi repartizate afișe cu campania și către unitățile administrativ teritoriale”, a declarat prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor.

În acest sens, 900.000 lei vor fi alocați pentru dotarea acestor centre de vaccinare în județ. De asemenea, personalul medical care va lucra în aceste centre va fi remunerat prin intermediul unui act normativ. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *