FOTO Jandarmii botoșăneni au pus mână de la mână pentru a ajuta șapte copii rămași orfani de mamă. „De unde luăm noi altă mamă, dacă mama noastră s-a dus la Doamne-Doamne?”

De unde luăm noi altă mamă, dacă mama noastră s-a dus la Doamne-Doamne?”. Acestea sunt vorbele spuse de un băiețel din localitatea Orășeni, a cărui mamă a trecut la cele veșnice în toamna acestui an. Ca și cum viața unei familii nevoiașe cu șapte copii nu ar fi fost și așa destul de grea, în urmă cu câteva luni de zile mama i-a părăsit, din cauza unor complicații medicale, lăsându-i doar în grija tatălui.

Am aflat despre această familie greu încercată de soartă de la un coleg din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, care locuiește în aceeași localitate și am încercat, măcar în pragul sărbătorilor de iarnă care se apropie, să le întindem o mână de ajutor. Suma adunată din donațiile jandarmilor botoșăneni a ajuns în această dimineață la familia despre care vorbim. După cum ne-a povestit tatăl, una dintre fiice a avut neapărată nevoie de un consult oftalmologic, în urma căruia a trebuit să îi cumpere ochelari de vedere, prețul acestora nefiind de neglijat și afectând serios bugetul și așa foarte redus al familiei, astfel că sprijinul financiar a venit exact când aveau cea mai mare nevoie de el, spun reprezentanții Jandarmeriei Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *