FOTO Tragedie cu câteva zile înainte de Crăciun! Două persoane au murit într-un accident rutier. Alte două persoane, din Botoșani, rănite grav

Un grav accident rutier soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor două a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, pe drumul național DN 28, pe raza localității Strunga din județul Iași.

Două autoturisme, dintre care un Renault înmatriculat în județul Botoșani, s-au ciocnit violent, iar în urma impactului a rezultat rănirea gravă a două persoane. Persoanele decedat se aflau într-o mașină înmatriculată în județul Neam.

Alte două persoane, din autoturismul de Botoșani, au fost rănite grav, fiind preluate de ambulanțe și transportate la spital. Este vorba de un bărbat, C.D, în vârstă de 31 de ani, care a suferit un politraumatism, traumatism toraco-abdominal, traumatism bazin, fractură antebraț, și o femeie, R.O, de 28 ani, cu politraumatism, fractură bazin.

Accidentul s-a produs pe fondul unui carosabil uscat, cauza probabilă fiind depășirea neregulamentară, pe un sector marcat cu linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *