Mai mulți șoferi de camioane, dar și o societate agricolă din Botoșani, amendați de Poliție. Au pus în pericol circulația pe un drum național

foto: Facebook

Mai mulți șoferi de camioane, dar și o societate agricolă din Botoșani au fost amendați, marți, de polițiștii de circulație, după ce au pus în pericol circulația pe un drum național.

Societatea comercială Agraria Nord Botoșani a fost amendată cu 3.000 de lei, după ce a creat pe marginea drumului național DN 29 Botoșani- Săveni, în zona Ungureni, un depozit temporar de sfeclă de zahăr. Din depozitul respectiv, sfeacla a fost încărcată în zeci de camioane pentru a fi transportată la fabrica de zahăr din municipiul Roman.

Problema este că, în spatele lor, camioanele și utilajele de încărcat sfecla au lăsat cantități impresionante de pământ, care a fost cărat pe partea carosabilă, afectând circulația rutieră.

Sesizată, Poliția Rutieră s-a deplasat în zonă și a amendat mai mulți șoferi de camioane, dar și societatea agricolă. 

One thought on “Mai mulți șoferi de camioane, dar și o societate agricolă din Botoșani, amendați de Poliție. Au pus în pericol circulația pe un drum național

  1. Duminică, pe șoseaua Dorohoi-Havârna-Darabani, era dezastru. Foarte mult pământ pe asfalt. Dacă plouă va fi mai rău ca pe polei. Și între Dorohoi și Dumbrăvița, in zona Proagro, deasemenea utilajele agricole cu roțile pline de noroi au ieșit pe asfalt. Tot asfaltul este acoperit de pământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *