FOTO Gestul plin de însemnătate făcut de un preot din Botoșani pentru enoriașii din parohia sa

Un preot din localitatea Oroftiana de Jos, din comuna Suharău, a făcut un gest plin de însemnătate pentru enoriașii din parohia sa, care au situații materiale precare. Printr-un proiect social- filantropic „Dăruind vei dobândi”, care a ajuns deja la a VI-a ediție, părintele, alături de câțiva voluntari, au mers și au dus câteva daruri celor singuri, dar și familiilor numeroase.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, în data de 18 decembrie 2020, de pomenirea Sf. Daniil Sihastrul, am reușit să desfășurăm în parohia noastră Proiectul social-filantropic devenit tradiție și intitulat „Dăruind vei dobândi”, ajuns la cea de a VI-a ediție! Prin intermediul voluntarilor, membri al grupului parohial „Prietenii Sfântului Dimitrie”, 20 de persoane singure sau familii numeroase s-au bucurat de un colind, de o carte de rugăciuni și de un pachet alimentar îmbelșugat, pentru ca Sfintele Sărbători să le întâmpine cu ceva speranță și mângâiere în plus, cu credință în puterea binelui și în Dătătorul de tot binele, Dumnezeu”, a spus preotul.

One thought on “FOTO Gestul plin de însemnătate făcut de un preot din Botoșani pentru enoriașii din parohia sa

  1. Părintele oare nu știe că faptele trebuie făcute în taină?
    Sfanta Evanghelie dupa Matei 6
    1. Luati aminte ca faptele dreptatii voastre sa nu le faceti inaintea oamenilor ca sa fiti vazuti de ei; altfel nu veti avea plata de la Tatal vostru Cel din ceruri.
    2. Deci, cand faci milostenie, nu trambita inaintea ta, cum fac fatarnicii in sinagogi si pe ulite, ca sa fie slaviti de oameni; adevarat graiesc voua: si-au luat plata lor.
    3. Tu insa, cand faci milostenie, sa nu stie stanga ta ce face dreapta ta,
    4. Ca milostenia ta sa fie intr-ascuns si Tatal tau, Care vede in ascuns, iti va rasplati tie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *