Au fost aprobate noile taxe și impozite locale în municipiul Botoșani. Află detalii!

Taxele și impozite locale din municipiul Botoșani pe anul 2021 au fost aprobate, marți,  în ședința de Consiliu Local. Două taxe au fost majorate, respectiv  taxa privind rezervarea unui loc de parcare, care a crescut de la 138 lei pe an la 172 lei pe an, dar și cea de salubrizare, de la 13,40 lei pe lună de persoană la 14,60 lei.

În schimb, a fost redusă taxa de alimentație publică cu 50%. Taxele pentru locuințe, terenuri,  mașini au rămas la nivelul celor de anul trecut.

Am propus o diminuare pentru taxa de alimentație publică cu 50%, care se va aplica domeniului HoReCa, pentru toate hotelurile, restaurantele și cafenelele, acolo unde trebuiau să plătească taxe de alimentație publică, pentru a veni în sptijinul lor și a trece mai bine peste perioada aceasta grea de pandemie. Taxa a fost aprobată cu această diminuare. Agenții economici care desfășoară activitatea în acest domeniu au fost închiși o mare perioadă a anului. Și în acest moment sunt închiși cei cu restaurante ”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.  

 

 

One thought on “Au fost aprobate noile taxe și impozite locale în municipiul Botoșani. Află detalii!

  1. Înșelătorie de marcheting!! Taxa specifica 2000 lei !! Impozite pe clădire de 100 ori mai mare nu o reduce !!! Praf in ochi pentru lume ! Banii înapoi pentru 2020 nu i da înapoi de și am fost închiși aproape tot anul ! Aceeași Primarie cu alta pălărie ! Sa vedem de unde luați banii in 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *