Prefectul Dan Nechifor, anunț despre redeschiderea restaurantelor și unităților de alimentație publică din municipiul Botoșani

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a declarat, marți, că resstaurantele vor fi redeschise dacă rata de infectare în municipiul Botoșani va scădea sub 3 la mia de locuitori. Nechifor a făcut, pe acaestă cale, un apel la solidaritate către cetățeni pentru respectarea măsurilor de protecție.

”În momentul în care rata de infectare va scădea sub 3, așa cum la această oră este municipiul Suceava, vom reuși să dăm o gură de oxigen celor din HoReCa și să deschidem restaurantele și unitățile de alimentație publică din municipiul Botoșani. Doar împreună și respectând măsurile sanitare putem să-i ajutăm pe cei de la HoReCa. Suntem la un pas să facem și noi ceea ce s-a făcut la Suceava. De aia fac apel către populație la solidaritate. Doar împreună putem reuși”, a declarat prefectul Dan Nechifor.

Rata de incidență în municipiul Botoșani a scăzut la 3,84 la mia de locuitori, potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică Botoșani, Monica Adăscăliței.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *