Pro România Botoșani se dezice categoric de afirmațiile lui Cătălin Silegeanu făcute recent în spațiul public, în numele formațiunii politice

Pro România Botoșani se dezice categoric de afirmațiile domnului Cătălin Silegeanu făcute recent în spațiul public, în numele formațiunii politice, se precizează într-un comunicat remis BotosaniNews.

Fiecare membru Pro România, conform statutului, poate  să îşi exprime liber opiniile în cadrul tuturor forurilor din interiorul partidului. Îi reamintim domnului Sileganu că în momentul în care a fost de acord să adere la PRO România Botoșani, și-a însușit și statutul care prevede că membrii  nu pot să afecteze prin declaraţii şi acţiuni contradictorii obiectivele partidului, și nu pot aduce prejudicii de imagine şi de credibilitate partidului. Cătălin Silegeanu a încălcat așadar, prevederile statutului PRO România atunci când a  exprimat opinii din partea partidului în spațiul public, fără mandatul partidului.  Prin refuzul de a se consulta cu colegii de partid și cu conducerea formațiunii înainte de a face declarații  în numele PRO România, domnul Silegeanu s-a aflat clar în afara partidului. Prin urmare,  Organizația PRO România Botoșani se dezice total de atitudinea  și de opiniile lui Cătălin Silegeanu”, a se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *