FOTO O bătrână și un bebeluș, victimele incendiului de pe Pietonalul Transilvaniei din Botoșani. 23 de persoane evacuate din bloc

Nu mai puțin de 23 de persoane, dintre care trei copii, au fost evacuate din blocul de pe Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoșani, în urma incendiului de duminică seară, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

O femeie în vârstă de 65 ani, proprietara apartamentului, a suferit arsuri la nivelul fetei și mâinilor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, la spital a ajuns și un bebeluș de șapte luni, care a suferit o ușoară intoxicație cu fum.

La fata locului au ajuns cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spuma si doua ambulante SMURD, dar și o ambulanta aparținând SAJ. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Au ars bunurile din dormitor, bucătărie și hol.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări aprinse lăsată nesupravegheata lângă materiale combustibile.

 

VIDEO & FOTO Alertă! Incendiu într-un apartament din zona centrală a Botoșaniului. Mai multe echipaje de pompieri la fața locului (UPDATE)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *