Tragedie! Doi bărbați au murit după ce mașina lor a lovit un cap de pod

Doi bărbați au murit pe o șosea din Alba, după ce mașina în care se aflau a lovit un cap de pod. Autoturismul a fost aruncat apoi într-un parapet, iar șoferul și pasagerul au fost găsiți de salvatori fără suflare.

Primele date arată că șoferul în vârstă de 27 de ani ar fi pierdut controlul asupra volanului și a lovit cu putere un cap de pod. Autoturismul a ricoșat în parapetul de pe marginea șoselei, iar conducătorul auto și pasagerul aflat pe locul din dreapta au suferit răni grave. Martorii au cerut imediat ajutor.

Martor: „Am sunat la 112. Am văzut acea persoană din fața mașinii ce a fost aruncată prin parbriz. Era moartă. Și șoferul era căzut în partea dreaptă.”

Radu Botezan, purtător de cuvânt ISU Alba: „La momentul ajungerii forțelor de intervenție la locul accidentului, ambele victime se aflau în stop cardio-respirator, având politraumatisme severe.”

Paramedicii SMURD au încercat să îi resusciteze pe cei doi, dar în zadar. Își dăduseră deja ultima suflare.

Între timp, polițiștii au început cercetările. Accidentul a fost atât de violent, încât una dintre roțile mașinii a fost aruncată în șanțul din apropiere.

Răzvan Muntean, șef Biroul Drumuri Naționale: „Într-o succesiune de curbe, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un cap de pod.”

Agenții au deschis un dosar penal și continuă cercetările.

Sursa: StirileProtv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *