Controale anti-COVID. Polițiștii botoșăneni au aplicat amenzi în valoare de 26.000 de lei

In ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul IPJ Botoșani au organizat 6 acțiuni punctuale, atât în sistem propriu cât și integrat, împreună cu jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai I.S.U, precum și specialiști din cadrul I.T.M., D.S.V.S.A. și DSP,  pentru verificarea măsurilor legale impuse prin legislația specifică stării de alertă în contextul prevenirii răspândirii infecției cu noul virus ” SARS- COV 2”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Astfel, au fost verificate 102 obiective și controlate 11 vehicule destinate transportului public în comun.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 48 de  sancţiuni  contravenţionale în valoare de peste 26.000 de lei, dintre acestea, 30 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie, iar 18 sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea pe timp de noapte.

Recomandăm în continuare tuturor cetățenilor să respecte toate restricțiile impuse și să nu se expună la riscuri!”, a precizat Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *