De ce să alegi oferta Winmasters la pariuri?

Winmasters este o agenție de de pariuri online de top din România. Deși în trecut aceasta deținea și agenții de pariuri stradale, de câțiva ani Winmasters îți desfășoară activitatea doar în mediul online iar acest le-a permis să își focuseze interesul pe oferirea unor servicii de calitate în online.

Oferta de pariuri sportive la Winmasters este foarte bogată și acoperă nu mai puțin de 30 de discipline sportive. Printre acestea se numără și sporturile de nișă precum speedway, surf, triathlon, floorball sau șah.

Sportul rege

În ceea ce privește sportul rege, fotbalul, Winmasters se ridică la cele mai înalte standarde. În oferta sportivă pe fotbal vei găsi inclusiv competiții de mâna a doua și a treia, precum campionate din Zambia sau Venezuela.

Ce este de menționat aici este că la meciurile din ligile mai slabe vei găsi mai puține opțiuni de pariere, de obicei opțiunile axându-se pe câștigător meci și total goluri.

În schimb, dacă vorbim de competițiile de top precum Liga Campionilor vei găsi peste 100 de tipuri de pariuri, gândite pentru psihologia pariorilor, printre care pariuri pe cartonașe, pe cornere, pe intervale de timp sau pe marcatori. Tot la Winmasters vei găsi pariuri pe handicapuri europene care vin cu cote începând de la 1.01 și ajungând până la 30.00.

Sportul alb

Nici când vorbim de sportul alb, tenisul, Winmasters nu este mai prejos. Majoritatea caselor de pariuri oferă doar câteva opțiuni de pariere înainte de începerea meciului, dar aici vei găsi nu mai puțin de 30 de piețe de pariere la fiecare meci. Oferta de pariuri sporitve pe tenis de la Winmasters este potrivită inclusiv pentru pariorii profesioniști deoarece stă mult mai bine la acest capitol decât concurența.

Ligile Europene

La baschet poți paria pe lângă NBA și pe ligile europene cum ar fi cele din Lituania sau Israel. Un plus la pariurile pe baschet oferite de Winmasters este că poți pune pariuri de lungă durată pe câștigătorul campionatului. Acest avantaj se aplică și la pariurile pe hochei.

La Winmasters poți opta și pentru pariuri non-sportive precum pariuri politice sau pariuri pe Eurovision și Game of Thrones. Acest lucru este rar întâlnit la alte case de pariuri din România.

Un avantaj pe care îl găsești la foarte puține case de pariuri și pe care Winmasters îl deține se referă la pariurile de la utilizatori. Acest tip de pariu îți oferă posibilitatea de a paria pe orice. Pentru a face acest lucru trebuie să dai un mail la [email protected] și vei obține o cotă specială pentru un pariu care nu există în ofertă. Poți propune de exemplu că o echipă va primi penalty-uri într-un anumit meci în prelungiri. După ce ai dat mail și operatorii Winmasters au creat o cotă pentru acest pariu, îl vei putea găsi în secțiunea de pariuri speciale la pariuri de la utilizatori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *