Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, de portar (recepționist). Vezi aici condițiile!

Liceul „Alexandru Cel Bun” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor. Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea Municipiului Botoșani. Vezi aici conditiile!

Direcţia de Asistenţă Socială Dorohoi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție de asistent medical comunitar. Vezi aici conditiile!

Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” din Pomârla, județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale temporar vacante de muncitor calificat III. Vezi aici conditiile!

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate la Compartimentul Achiziții Publice din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *