FOTO Primul accident din Botoșani după deschiderea circulației pe șinele de tramvai din dreptul scuarilor

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc, vineri după-amiază, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, în zona Stadionului Central.

Un autoturism de teren, înmatriculat în județul Suceava, care circula regulamentar pe linia de tramvai, în zona fostei stații de la Stadion, a fost lovit din lateral de o Toyota al cărei șofer a încercat să facă un viraj la stânga, fără să se asigure.

Cei doi șoferi nu s-au înțeles amiabil, astfel încât au fost nevoiți să apeleze la polițiști pentru a stabili vinovăția. 

Este primul accident de acest gen după eliminarea interdicțiilor de circulație pe calea de rulare a tramvaiului. 

Comisia de sistematizare a circulației de la nivelul municipiului Botoșani a decis, de curând, că șoferii pot circula pe linia de tramvai din dreptul scuarilor. Măsura este valabilă pentru cea mai mare parte a scuarurilor din municipiu, însă nu pentru toate. Spre exemplu, nu se poate face această manevră în zona scuarului de la Gară, având în vedere că zona include și intersecția către Kaufland. 

One thought on “FOTO Primul accident din Botoșani după deschiderea circulației pe șinele de tramvai din dreptul scuarilor

  1. Este primul dintr-o serie. Cele mai spectaculoase vor in intersectia de la Carrefour si cea de la Select. Oricum Comisia de sistematizare ar trebui sa circule cand sunt aglomerate strazile pentru a vedea urmarile deciziilor lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *