Primăria Bucecea anunță anularea spectacolelor tradiționale de sărbători

Primari Bucecea, stiri, botosaniÎn fiecare an, Primaria Orașului Bucecea organiza spectacole tradiționale de sărbători în care evoluau pe scena Centrului cultural grupuri de colindatori din cadrul localitatii. Din păcate, acest eveniment nu mai poate fi organizat datorită situatiei epidemiologice.

Din economiile realizate prin renunțarea la diferite activități culturale și sportive, am hotârat ca în acest an sa oferim tuturor copiilor, începând cu prescolari și până la învățâmantul gimnazial, aproximativ 500 de pachete cu dulciuri. Aceste pachete vor ajunge la fiecare beneficiar cu sprijinul cadrelor didactice din cadrul Liceului Tehnologic Bucecea, cărora le mulțumim pe aceasta cale pentru implicare. Dorim ca acești copiii să se bucure si in acest an de sărbătorile de iarnă si speram ca în anii urmatoriii vom putea realua organizarea acțiunilor cultural-artistice tradiționale.

Fiecare pachet de Craciun include ciocolata Milka Oreo, ciocolata Kinder, baton Kinder, napolitana Joe, croisant 7 days, chipsuri Lays, suc Tedi. Pachetele vor fi impartite in perioada 21-23 decembrie 2020. Multumesc Consiliului Local Bucecea care a votat achizitia acestor pachete și colegilor din primarie care s-au implicat in proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com