Sindicaliștii Europol, despre cazul șoferului împușcat mortal la Copălău: Modul de acțiune al polițiștilor a fost ireproșabil. Felicitări!

Sindicaliștii Europol i-au felicitat pe polițiștii care au împușcat mortal un șofer care nu a oprit la semnalele acestora. Potrivit unui informări postate pe rețeaua de socializare, reprezentanții Sindicatului Europol susțin că modul de acțiune al politistilor a fost ireproșabil.

Potrivit acestora, polițiștii Secției 3 Popricani, din județul Iași, au fost sesizați prin 3 apeluri 112, despre un șofer care s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

Patrula a interceptat mașina în trafic, însă la vederea polițiștilor, șoferul a mărit viteza și s-a deplasat spre județul Iași. Pe parcursul urmăririi șoferul a reușit să spargă mai multe baraje, a lovit mai multe autospeciale de poliție punându-le în pericol viața agentilor de politie. Pe raza jud. Botoșani însă, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a ieșit de pe carosabil. S-au tras 17 focuri de armă în plan vertical dar și în direcția pneurilor. Pericolul reprezentat de șoferul fugar a fost unul deosebit, prin maniera agresivă și riscantă în care conducea autoturismul.  În urma impactului, șoferul a suferit mai multe vătămări și la scurt timp acesta a decedat. Nu avem mai multe detalii la acest moment însă modul de acțiune al politistilor a fost ireprosabil. Felicitări!”, se arată în postarea Sindicatului Europol.

 
 

 

One thought on “Sindicaliștii Europol, despre cazul șoferului împușcat mortal la Copălău: Modul de acțiune al polițiștilor a fost ireproșabil. Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *