Cei mai norocoși botoșăneni! Angajații care vor lua prime de Crăciun

Retailerul german Kaufland a decis să acorde prime de sărbători de 1,4 milioane de euro tuturor salariaților săi din România. Demersul vine “în semn de apreciere pentru implicarea constantă a echipei și de mulțumire pentru eforturile și solidaritatea demonstrate într-un an plin de provocări” a precizat conducerea rețelei comerciale. Bonusurile vor fi calculate în funcție de vechimea în companie și sunt oferite începând cu 15 decembrie, valoarea lor fiind de 6,5 milioane de lei, conform Retail FMCG.

Anul acesta, compania le-a acordat angajaților beneficii suplimentare de 25 de milioane de lei, printre care bonusul cu ocazia aniversării a 15 ani în România, voucher pentru o petrecere acasă în loc de cea de companie, voucherele de Paște, 1 iunie și Moș Nicolae.

În aprilie, Kaufland România a oferit un bonus de 1,6 milioane euro echipelor sale și a introdus și plata imediată a orelor suplimentare efectuate, conform criteriilor interne. Peste 700 de persoane au fost angajate de Kaufland România, cu un sprijin pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă stabil. Kaufland va continua dezvoltarea programului de integrare a persoanelor cu dizabilități.

Venitul brut minim lunar la Kaufland România este de 3.650 lei, de la 1 martie, cu 60% peste salariul minim pe economie din România. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *