Unul dintre cei mai renumiți artiști de muzică populară din România și Republica Moldova își deschide o cofetărie la Botoșani. Inaugurarea are loc joi

Unul dintre cei mai renumiți artiști de muzică populară din România și Republica Moldova, solistul Ion Paladi, va deschide, joi, o cofetărie la Botoșani.

Este vorba de Dulcinella, cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, care, din 2019, are puncte de lucru și în  Bacău, Piatra Neamț și Târgu Neamț.

În luna decembrie, cunoscutul interpret din Basarabia a extins rețeaua de magazine de dulciuri în Iași și Pașcani, iar după Botoșani o va face și în Suceava.

La deschiderea atelierului de cofetărie artizanală din Botoșani, de pe strada Grivița 1, clienții vor beneficia de reduceri de 30% la toată gama de produse ’’Dulcinella’’.

Ospitalitatea gustului din Basarabia – Dulcinella “Atunci când faci o alegere este important să fii atent la respirația sufletului, pentru ca mai târziu să poți face lucrurile din suflet. Ce înseamnă pentru mine Dulcinella? Plăcere, gust, armonie, ospitalitate șitotuși, mai întâi de toate – UNITATE. Am vorbit în mai multe rânduri despre cât de important este pentru mine acest proiect, iar implicarea mea în calitate de ambasador țineși de dorința de a fi cât mai aproape de oamenii de pe ambele maluri ale Prutului și de ai motiva frumos încunoașterea reciprocă. “Poduri de Dulciuri”, asta se întâmplă în decembrie, un pod care are ca semnificație nu doar bucuria sărbătorilor de iarnă șitrecerea dintre ani, dar și un NOU ÎNCEPUT, într-o lume unde gusturile și aromele sunt cele care ne fac să ne simțim mai apropiați. Vorbeam mai sus despre “respirația sufletului”, moment în care simți că e mai important să dai decât sa iei, cândrecunoști că se întâmplă ceva mistic șitotodată istoric pentru propia ta viață. Da, asta am simțit atunci când am făcutcunoștință petru prima dată cu publicul din Româniași asta s-a întâmplat la Botoșani, la un spectacol al textierei Mariana Honceru. De atunci întâlnirile cu publicul din Botoșani au devenit speciale iar pentru că port cu mândrie numele de “Cetățean de onoare” ale comunelor George Enescu, Corlăteni, Vorona, împreună cu echipa “Dulcinella” ne-am gândit să creăm un moment unic pentru câteva familii din aceste localități, să contribuim cu un ajutor financiar și să le aducem bucuria dulce la masa de sărbătoare chiar în ziua de 17 Decembrie, atunci când vom deschide oficial cel de-al treilea magazin din luna Decembrie. Dorința mea este una, oricine își va dori să simtă mirosul “Dulcinella” să poată spune – mă simt ca acasă”, spune Ion Paladi .

DESPRE DULCINELLA 

Dulcinellaa creat în cei peste 15 ani de activitate o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și placintărie – tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Compania Dulcinella a fost înființată în anul 2005, în mun. Chișinău, Republica Moldova. Compania își are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie și comercializarea acestora prin prisma propriei rețele de magazine specializate, în număr de 30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *