Coronavirus Botoșani: Scade rata de infectare la nivelul județului și implicit în comuna Sulița

Numărul de infectări cu noul coronavirus se menține, scăzut, și miercuri, la Botoșani. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Botoșani, în ultimele 24 de ore au fost depistate pozitiv COVID 19 un număr de 70 de persoane, cele mai multe, 38, fiind din municipiul Botoșani. 

Și rata de infectare în comuna Sulița a scăzut de la 8,28 la mie la 6,62 la mie, în timp ce incidența în municipiul Botoșani este de 4,59 la mie. La nivelul județului rata de infectare cu noul coronavirus este de 2,03 la mie.

One thought on “Coronavirus Botoșani: Scade rata de infectare la nivelul județului și implicit în comuna Sulița

  1. Nu ma mira,cand cei confirmați cu Covid se plimba prin localitate in centrul comunei unde au o farmacie impreuna cu sotia cu masina proprietate personală .Autoritățile daca te prinde pe strada fara masca iti da amenda.Pe acest domn confirmat in data de 11.12.2020 nu il intreaba nimeni,nici macar nu-i monitorizat de autorități,izolat la domiciliu.Pe dumnealui nu-l intereseaza ca poate îmbolnăvi pe cineva,lui ii convine,este preot ,o mana cereasca la portofelul dumnealui.Rog autoritățile din Todireni sa ia masuri la domiciliul acestui om trimis de Dumnezeu din Cernesti.²

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *