FOTO! 10.000 lei ascunși într-un congelator, un pistol și aparatură, descoperite după perchezițiile de la Botoșani

Polițiștii de frontieră botoșăneni au găsit bani și aparatură în locuințele indivizilor care făceau contrabandă cu țigări.

Astfel, în urma celor 28 de perchezitii domiciliare pe raza judeţului Botoşani, care au avut loc marți dimineață, au fost descoperite şi ridicate/ indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor: 21.000 lei, 4550 euro (10.000 lei ascunşi într-un congelator), aparatura de supraveghere pe timp de noapte precum şi staţii de emisie receptie de ultima generatie, telefoane mobile, cartele SIM, un pistol, precum şi diferite înscrisuri utile cauzei.

Perchezițiile au avut loc sub coordonarea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni,  la locuințele unor persoane suspecte de deținerea și comercializarea de produse din tutun. Printre cei vizați se numără și doi polițiști de frontieră. 

”Cercetările s-au desfăşurat în perioada august 2020 până în prezent, fiind identificate mai multe persoane care au fost implicate in activităţi de contrabandă. În această perioadă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 21.000 de pachete de  ţigări de provenienţă extracomunitară, în valoare de 258.500 de lei, introduse în ţară prin trecerea peste frontiera verde de pe raza judeţului Botoşani”, potrivit unui comunicat al ITPF Iași. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *