Cosmin Andrei spune că salariile angajaților din Primăria Botoșani nu vor crește: Voi pune accent pe partea de investiții în ceea ce privește bugetul orașului

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că salariile angajaților din primărie nu vor fi majorate anul viitor. Acesta a precizat că va pune accent pe partea de investiții, iar asfaltarea drumurilor de la periferia orașului reprezintă o prioritate în anul viitor.

Aș pune accent pe partea de investiții în ceea ce privește bugetul orașului, că așa am declarat și în campania electorală și cunosc foarte bine nevoile orașului. O spun și cetățenii. Trebuie să asfaltăm drumurile de la periferie, pentru că avem drumuri de pământ în Botoșani. Și cred că această nevoie de bază trebuie rezolvată urgent. Este un obiectiv principal al meu, pe lângă dotările din educație. Am început să scriem proiecte cu fonduri europene, ca să dotăm atât sălile de clasă, cât și să cumpărăm echipamente pentru profesori”, a precizat primarul municipiului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *