Doi morţi, după ce un autoturism a fost lovit de un tren. Cât de beat era mecanicul de locomotivă

Două persoane au murit, duminică seară, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Plosca, judeţul Teleorman. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi au stabilit că mecanicul de locomotivă avea o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul a avut loc pe strada Morii din comuna Plosca, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman. Salvatorii ajunşi la locul accidentului au constatat că şoferul, un bărbat, nu mai prezenta semne vitale. Pasagera din autoturism a fost scoasă inconştientă, ea fiind în stop cardio-respirator, însă nu a mai putut fi resuscitată.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au întocmit dosar penal şi fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor accidentului care s-a soldat cu moartea celor două persoane, ambele în vârstă de 47 de ani, din comuna Plosca. Trenul circula pe ruta Alexandria – Roşiori de Vede.

„Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei”, a transmis Poliţia Judeţeană Teleorman.

Sursa: news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *