VIDEO Incendiu puternic într-o comună din Botoșani! O casă a fost distrusă de flăcări

Un puternic incendiu a avut loc vineri noapte, în localitatea Mesteacăn din comuna Corni. O casa, construita recent, a fost cuprinsa de flăcări in noaptea de vineri spre sâmbătă, cel mai probabil ca urmare a unui scurtcircuit. Când s-a produs incendiul, tânărul care locuia în clădire, nu era acasă. Flăcările nu au fost văzute nici de părinții lui, care erau într-o alta clădire, în aceeași curte.

Alarma s-a dat puțin înainte de ora 23.00, de către un cetățean care trecea cu mașina prin zona și a observat incendiul. La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spuma si o ambulanta SMURD, dar și pompierii voluntari din comuna Corni, cu o autospeciala cu apa și spuma.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau acoperișul casei pe o suprafață de cca. 150 m.p., bunurile dintr-o camera, existând posibilitatea de propagare a flăcărilor la întreaga construcție, dar și la alte clădiri din gospodărie. Pentru stingerea incendiului și inlaturarea efectelor au intervenit 17 pompierii militari și voluntari, aproape cinci ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com