Dezvăluiri incredibile despre cel mai nou transfer al lui Botoșani! „În 5 minute după ce a ieșit pe teren, i-au înghețat picioarele. E inuman”

Mahmoud Al-Mawas este ultimul jucator pe care FC Botosani l-a adus luna trecuta.

Mijlocasul sirian suporta cu greu temperaturile scazute din Romania, iar Marius Croitoru a dezvaluit sacrificiile pe care le face noul jucator al lui Valeriu Iftime. 

„E speriat, saracul. El reactioneaza bine, doar ca va dati seama, miscarile lui si dinamica lui sunt total diferite. In 5 minute dupa ce a iesit pe teren, i-au inghetat picioarele. Va dati seama, venind de la 30 de grade Celsius la -5, e inuman sa poti sa suporti astfel de diferente de temperatura. Nu s-a speriat de ninsoare, pentru ca nu a nins foarte mult, dar pe el frigul il termina” , a declarat Marius Croitoru.

Valeriu Iftime l-a adus luna trecuta pe fotbalistul sirian in varsta de 27 de ani. Mahmoud Al-Mawas a semnat cu moldovenii o intelegere valabila pe doi ani. In cariera el a mai evoluat pentru echipe precum: Umm Salal SC din Qatar, Al-Muharraq din Bahrain, Al-Arabi SC din Kuwait, Al-Faisaly din Arabia Saudita.

Mahmoud Al-Mawas are si 68 de partide in nationala Siriei pentru care a marcat 11 goluri. 

Sursa: sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *