FOTO Un copil de patru ani și o adolescentă de 16 ani, din Botoșani, în finala concursului „Copiii au talent” organizat de Asociația Internațională a Polițiștilor. Au nevoie de votul nostru!

Un copil de patru ani și o adolescentă de 16 ani, din Botoșani, sunt în finala concursului „Copiii au talent” organizat de IPA Sectia Romana. Este vorba despre Bogdan Augustin Dascălu și Daria Budeanu- Mihalachi, care au primit voturile necesare să-i trimită în finală. 

Pentru dansul său cu mască, Bogdan a primit 838 de voturi, iar pentru picturile sale, Daria a obținut 1.521 de voturi. 

În filmare, micul dansator este îmbrăcat în costumul popular al tatălui său Sergiu Dascălu (de când avea vârsta de 5 ani), acesta fiind în prezent directorul Căminului Cultural Vorona. Mama lui Bogdan August este polițist în cadrul IPJ Botoșani.

Deși tatăl său este coregraf și a câștigat cu ansamblurile din Vorona nenumărate concursuri, cu Augustin nu a făcut nicio oră de repetiții. El a mers cu tatăl său la repetițiile ansamblurilor, s-a uitat și a memorat pașii, s-a mai uitat pe telefon, pe Youtube la clipurile cu tradiții de la Vorona, și așa a ieșit dansul său”, ne-a mărturisit mama micului dansator, comisarul Adriana Dascălu.

Augustin este cel mai mic concurent din finala consursului. Un număr de 13 copii s-au calificat, în total, în marea finală. Ca să câștige concursul, cei doi botoșăneni au nevoie de votul nostru în perioada 07 – 20 decembrie 2020. 
Bogdan Augustin Dascălu poate fi votat AICI
Daria Budeanu Mihalachi poate fi votată AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *