Imagini spectaculoase! Cum va arăta conacul istoric din Botoșani în care se vor investi sute de mii de euro

În premieră, un celebru proprietar din Iași a prezentat imagini spectaculoase și schița cu modul în care va arăta un conac boieresc faimos în Moldova, după ce va fi reabilitat și restaurat! Rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, prof. univ. dr. Tudorel Toader, a demarat etapa de obținere a autorizațiilor necesare în acest sens, scrie bzi.ro.

„Legat de conacul din Ștefănești – Botoșani, proprietatea noastră, până în primăvara lui 2021 vom obține autorizațiile necesare și tot anul viitor intenționăm să finalizăm restaurarea și consolidarea acestui imobil istoric”, a declarat rectorul Toader

Celebru proprietar din Iași, a prezentat imagini spectaculoase și schița cu modul în care va arăta un conac boieresc faimos în Moldova, după ce va fi reabilitat și restaurat. Rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, prof. univ. dr. Tudorel Toader, a anunțat noi investiții, în premieră pentru o instituție de învățământ superior din România.

„Legat de conacul din Ștefănești – Botoșani, proprietatea noastră, până în primăvara lui 2021 vom obține autorizațiile necesare și tot anul viitor intenționăm să finalizăm restaurarea și consolidarea acestui imobil istoric”, a declarat rectorul Toader.

De reamintit că, în această toamnă, aici a demarat și plantarea a 2.5 hectare cu viță-de-vie. Totul e legat de Stațiunea de Cercetare Științifică și Practică Studențească „Vasile Băcăuanu”, din localitatea Ștefănești, județul Botoșani.

Sute de mii de euro vor fi folosiți pentru a se reface conacul istoric, pentru amenajarea unei livezi și a unei mici podgorii. De asemenea, locul va beneficia de un iaz și va avea o utilitate specială, într-o zonă naturală superbă.

One thought on “Imagini spectaculoase! Cum va arăta conacul istoric din Botoșani în care se vor investi sute de mii de euro

  1. Ala este CONAC? Cred ca aveti o idee gresita despre ce inseamna un conac! Daca ala e conac atunci Botosaniul este plin de „conace”! Spuneti si de ce e faimos? Sau e „faimos”datorita lui Toader, groparul justitiei din Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *