Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Botoșani anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului la cinci unități administrativ-teritoriale

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Botoșani anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului realizate la nivel de sector cadastral, în unitățile administrativ teritoriale, după cum urmează:

  • Uat Cândești sect – 37;
  • Uat Dersca sect – 34;
  • Uat Hilișeu Horia sect – 24,25;
  • Uat Pomârla sect – 25,38;
  • Municipiul Botoșani sect – 9;

Precizăm că, documentele tehnice ale cadastrului, sunt afișate timp de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității imobiliare nr. 7/1996, cu modificările și completările ulterioare, locul afișării publice fiind sediul primăriilor precum și pe paginile web ale acestora, se arată într-un comunicat remis de OCPI Botoșani.

Cererile de rectificare ale documentelor tehnice, vor putea fi depuse la sediul primăriilor, precum și online, pe site-ul ANCPI.

Obiectivul principal al Programului național de cadastru și carte funciară 2015 – 2023 (PNCCF), este înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor (terenuri, clădiri și apartamente) din România, în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară. PNCCF este finanțat din veniturile proprii ale ANCPI, precum și din fonduri externe obținute prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. De asemenea, în cadrul acestui proiect, o altă sursă de finanțare poate fi bugetul local, se mai arată în documentul remis de OCPI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com