Tânăra din Botoșani, care stă în spatele succesului AUR, se retrage din partid

Ariadna Cârligeanu, tânăra din Botoșani care se află în spatele succesului AUR, a anunțat că se retrage din această organizație politică.

Tânăra a coordonat activitatea celor de la Alianța pentru Unirea României (AUR) în județul Botoșani. Absolventă a Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga”, studentă la drept, la Universitatea „Nicolae Titulescu” din București, tânăra se bucură de o notorietate covârșitoare în mediul online.

După aflarea rezultatelor la alegeri, tânăra a postat un mesaj pe rețelele de socializare:

„Cine este in spatele lui George Simion? Niște copii sunt. Acceptați ca v-au facut niste copii”.

Ea a explicat, într-o postare pe Facebook, motivul pentru care a luat această decizie de a se retrage din AUR:

Aveam 14 ani când mai in glumă, mai în serios mi-am stabilit visul : ca peste cativa ani sa formez o organizație care sa lupte pentru românii din Basarabia și Nordul Bucovinei. Era un ţel care a părut nebunesc tot acest timp chiar si pentru idealista de mine. La 16 ani m-am înscris ca voluntar în Acțiunea 2012 pentru ca am simtit din prima clipa ca acolo imi este locul. Ce a urmat, o stiti și voi, 3 ani memorabili in care am crescut alaturi de niste oameni ce mi-au devenit a doua familie. Deși nu imi place politica, nu am stat pe gânduri când am avut ocazia să ajut la formarea AUR, alături de aceiași oameni dragi cu care obișnuiam să flutur tricolorul. AUR este un proiect in care am depus suflet, sacrificiu și nu voi regreta niciodată ca am ales sa fac parte din această echipă. Ce am invatat de la George in tot acest timp este ca oricât de nebunesc pare ţelul pe care ţi l-ai ales, lupți până la capăt, iar intr-o zi, imposibilul devine posibil. Și uite ca vin momente in viata cand ajungi la o răscruce de drum si trebuie să iei o decizie. Stiu ca pare prea devreme, dar a venit timpul sa ma retrag din AUR și a venit timpul ca o noua generatie sa preia Acțiunea 2012. Ma retrag din viata politică pentru a-mi dedica timpul si energia in viata civică pentru românii din Basarabia, din Nordul Bucovinei, pentru unire, pentru idealul României Mari”, a anunțat tânăra.

Cine este tânăra de 18 ani din Botoșani care a reușit să determine electoratul să voteze AUR la alegerile parlamentare. „Acceptați că v-au făcut niște copii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *