Marius Croitoru, „star” în Gazzetta dello Sport! Imaginile cu antrenorul lui FC Botoșani au devenit virale

Momentul în care Marius Croitoru (40 de ani) și-a ieșit din minți la finalul jocului cu Sepsi, a devenit viral. Celebra publicație italiană Gazzetta dello Sport a preluat imaginile cu reacția antrenorului lui FC Botoșani.

FC Botoșani a fost egalată în ultima secundă a partidei cu Sepsi, din runda a 12-a a Ligii 1. Acest lucru l-a enervat la culme pe Marius Croitoru, iar ceea ce a urmat va rămâne în istoria fotbalului românesc. Antrenorul de la FC Botoșani s-a aruncat în genunchi și a dat cu pumnii în gazon, iar apoi s-a repezit în teren. Croitoru și-a scos bluza de pe el și s-a dus glonț spre propriii jucători, pe care i-a certat, în special pe Patache și pe Chindriș, responsabili pentru greșeala din final, în urma căreia covăsnenii au egalat prin Dimitrov, scor 2-2.

Imaginile cu Marius Croitoru au devenit virale și au fost preluate și de Gazzetta dello Sport. „Priviți cum reacționează Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani (în România). Echipa sa a primit un gol în minutul 94 (și a remizat, 2-2, în compania lui Sepsi) și și-a pierdut cumpătul„, au fost cuvintele jurnaliștilor italieni care au însoțit video-ul.

Marius Croitoru: „Normal că sunt nervos”

La interviul de la finalul partidei, Marius Croitoru s-a mai liniștit, însă supărarea pricinuită de pierderea in extremis a celor trei puncte nu trecuse. Moldovenii au ajuns la două rezultate de egalitate la rând în campionat, după cel cu Universitatea Craiova, scor 0-0. Ultima victorie a Botoșaniului a fost pe 23 octombrie, cu Gaz Metan, scor 2-1.

Asta este, nu avem ce face. Am avut meciul în mână, am pierdut două puncte importante. Cum să nu fiu supărat când mai erau 30 de secunde? Joacă minge lungă, te reașezi, se termină meciul și pleci cu trei puncte acasă. Mai mult ce să fac? Normal că sunt nervos! Nu mai are importanță. Problema e că am avut 3-4 jucători care puteau să rezolve faza. Atacuri clare nu am văzut (n.r. – de la Sepsi). Ai avut 2-0 și la un minut ai luat gol. În minutul 90+4 am luat iar gol. Nu s-au dezechilibrat, s-au apărat destul de bine băieții. Din păcate, vine acel șut care, din punctul meu de vedere… nu mai zic nimic. Nu vreau să jignesc pe cineva și mă abțin. Sunt prea supărat acum ca să mai zic ceva la cald. Degeaba am avut o apărare bine organizată, degeaba am marcat două goluri dacă plec cu un punct. Probabil trebuie să marcăm șapte goluri ca să plecăm cu trei puncte. Acasă dau două goluri, iau trei. Acum dau două, iau două. Nu știu câte goluri trebuie să dăm ca să luăm trei puncte. Vinovați suntem cu toții„, a spus Croitoru, la finalul partidei cu Sepsi.

Sursa; digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *