Primar din Botoșani infectat cu virusul COVID-19

Primarul comunei Sulița, George Popescu, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. După ce soția acestuia a fost infectatată, primarului i s-a făcut testul COVID, iar rezultatul a ieșit pozitiv.

Acesta se află deja în carantină. Soția sa se află sub tratament, dar deocamdată primarul nu prezintă probleme grave de sănătate.

E o creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus în comuna Sulița, din județul Botoșani, unde rata de infectare cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 7,60 la mia de locuitori. În această localitate este un focar, 39 de persoane fiind depistate pozitiv, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Botoșani.

Și comuna Stăuceni are o incidență de 3,49 la mia de locuitori, comuna Mihai Eminescu- 3,77 la mia de locuitori, Pomârla-3,39, Stăuceni-3,46 în timp ce în municipiul Botoșani rata de infectare a este de 5,16 la mia de locuitori. Rata de infectare la nivelul județului este de 2,41 la mia de locuitori.

Coronavirus Botoșani: Creștere semnificativă a cazurilor COVID într-o comună din județ, unde rata de infectare a ajuns la 7,60 la mia de locuitori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *