FOTO & VIDEO! Liberalii botoșăneni, rezervați după încheierea votului la alegerile parlamentare

Atmosferă încărcată la sediul PNL Botoșani, duminică seară, după încheierea votului la alegerile parlamentare.

Liderii de partid sunt rezervați și așteaptă rezultatul votului final. 

Ați văzut cât este de greu cu județul Botoșani. eu prefer să fim rezervați până mâine (luni.nr)”, a declarat Cristian Roman, candidat la parlamentare.

Mai optimist pare să fie liderul PNL, Costel Șoptică, care i-a răspuns lui Roman: ”În ce sens să fii rezervat? Sigur facem patru parlamentari. (…) Sigur vom fi la guvernare”..

Șoptică a taxat-o, în schimb, pe Doina Federovici, liderul PSD Botoșani.

Ipocrizia de astăzi a doamnei Federovici, care a ales să meargă cu doi tineri de 18 ani la alegeri, depășește orice limită. Poți să mergi cu un coleg de partid, cu familia...”, a precizat Șoptică.

Și președintele PNL la municipiul Botoșani, Viorel Iliuță, a avut o poziție rezervată.

Întâi numărăm, socotim și după aceea tragem concluzii„, ”, a spus Iliuță.

 

4 thoughts on “FOTO & VIDEO! Liberalii botoșăneni, rezervați după încheierea votului la alegerile parlamentare

  1. E greu la Botosani cu roman,soptica,gireada,de 9 calitate îndoielnică.Daca ar avea verticalitate conducerea începând cu șoptită.Eu unul dacă m-ar învinge o menajeră și un sofer de papuc la scorul asta m-as lăsa de politica,dar nu cred ca au verticalitate

  2. De ce consideri tu, măi Șoptică, că nu este normal să mergi la vot cu doi tineri ??
    Există vreo cutumă politică în acest sens? Zi mersi că ați obținut 20%! Că și acest procent este prea mare pentru rezultatele deosebite obținute de PNL pentru județul Botoșani: zero tăiat în patru.

  3. sunteti cel mai hapaug partid , aveti exemplare indoielnice.. un vanzator de vine roscatu arogantu , clipici mare consumator de dezinfectant , un trectorist prost (nu stie sa are) doua fete darnice …la baieti… NU ATI FACUT NIMIC PENTRU BOTOSANI! RUSINE BAI …MARS LA TREABA LA VADUT VIN , VIRIGINLE INVATA SA ARI, FETELE IN TURCIA LA PRODUS… LASATINE

  4. Faptul a ati avut un primar jefuitor de ban pubic ,betiv,sinucigas, la CORNISA va credeti propriatari ,batausul e tot acolo trebuia arestat pentru violenta , ati taiat salariile si pensiile la bunicii vostri nici ei nu vau votat sa stiti… sa va fie rusine ati jefuit in instorie poporul lati calcat pe cap ati tradat pe A.I.CUZA ati adus un jefuitor neamt, sunteti de trimis la lada de gunoi a nemului ,rusine sa va fie..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *