FOTO! Doi tineri din Botoșani au votat pentru prima dată, chiar de ziua lor. Duminică au împlinit 18 ani

Doi tineri de 18 ani, din Botoșani, au vrut să fie un exemplu pentru ceilalți tineri din județ și au mers la vot, duminică, la scrutinul parlamentar. Și-au exercitat votul pentru prima dată, chiar în ziua în care au devenit majori.

Eduard-Nicolae și Cristina-Nicoleta au mers să voteze alături de președintele Consiliului Județean, Doina Federovici.

Eduard-Nicolae și Cristina-Nicoleta au vrut să dea un exemplu tuturor tinerilor din județ și, bineînţeles, de ce nu, tuturor tinerilor din România. Mă bucur că astăzi sunt alături de noi și vor să arate că sunt cetățeni model. Îi îndemn și eu pe toți tinerii din județ să le urmeze exemplu și să meargă să voteze, pentru că fiecare dintre noi are așteptările sale de la parlamentarii care ne vor reprezenta în următorii patru ani”,a spus Doina Federovici.

Eduard-Nicolae Rudișteanu le-a transmis tinerilor „să meargă la vot, pentru că doar așa putem să facem o schimbare pentru noi, pentru părinți, pentru familia noastră, pentru bunicii noștri”

Cristina-Nicoleta Chelaru își dorește ca votul pe care l-a dat de ziua sa să aducă o schimbare, „să se redeschidă școlile” și îi sfătuieşte pe toți tinerii să vină la vot pentru a nu-i lăsa pe alții să le decidă soarta.

Prin votul lor de astăzi si-au asumat decizia de a contribui la schimbarea de care avem nevoie în societatea și în politica din țara noastră! Au votat în cunoștință de cauză pentru că s-au informat dinainte de începerea campaniei electorale și au analizat programele propuse de fiecare partid și fiecare candidat”, a adăugat Doina Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *