FOTO! Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei: Am votat pentru un viitor mai bun, pentru un viitor în siguranță

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a votat, duminică, la Școala 13. Acesta a declarat la ieșirea de la urne că a votat pentru un viitor mai bun și pentru un viitor în siguranță.

Votul de astăzi este un vot extrem de important, pentru că așa cum am văzut în ultima perioadă deciziile au afectat viețile românilor,  Am avut școli închise, am avut piețe închise, ni s-a confiscat târgul de Crăciun și viața noastră a fost modificată prin deciziile celor din Parlament și din Guvern. Este o zi foarte importantă, în care decidem ceea ce se va întâmpla cu noi și cu copiii noștri cel puțin în următorii patru ani de zile. Și am votat ca aceste lucruri să nu se mai întâmple, să nu mai avem români umiliți. Să avem români care primesc cele mai bune decizii pe care le așteaptă și care sunt în interesul lor, decizii care sunt în interesul producătorilor, românilor adevărați, copiilor, studenților, cadrelor medicale. Am votat pentru un viitor mai bun, pentru un viitor în siguranță”, a spus primarul municipiului Botoșani.

One thought on “FOTO! Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei: Am votat pentru un viitor mai bun, pentru un viitor în siguranță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *