Răzbunare cruntă! Ce i-a făcut o tânără unei fete pentru care a părăsit-o iubitul

Poliţiştii ieşeni au răscolit aseară cartierul Păcureţi, dar şi locaţii din judeţul Neamţ, reuşind în final să o reţină pe o tânără de 23 de ani care şi-a bătut rivala în dragoste, din Iaşi. Telenovela durează de câţiva ani, însă are toate şansele să se termine foarte prost, scrie Ziarul de Iasi.

Pe scurt, tânăra de 23 de ani dintr-o localitate din judeţul Neamţ a pus la cale o răzbunare pasională, îndreptată împotriva unei minore de 17 ani, din municipiul Iaşi. Fostul ei iubit, de 24 de ani, a dorit să se despartă de ea pentru puştoaica de 17 ani, care l-ar fi fermecat, însă cea din Neamţ nu a putut accepta.

În urmă cu câteva zile, ea a venit în municipiul Iaşi la nişte rude din Păcureţi, iar aici şi-a pus planul în aplicare. L-a convins pe un tânăr de 19 ani să o abordeze pe Facebook pe fata de 17 ani şi să-i dea întâlnire în oraş, pe stradă, iar acesta a obligat-o să se urce în maşina lui, după care a transportat-o la tânăra geloasă, în Păcureţi.

Totul a avut loc în cursul zilei de duminică. Adusă în Păcureţi, minora de 17 ani a fost bătută cu pumnii de rivala în dragoste, ajutată de o prietenă.

După ce au umilit-o, tânăra de 17 ani a fost lăsată să plece acasă, însă aceasta, a doua zi, a mers la Poliţie şi a reclamat. Ieri după amiază, tânăra geloasă fusese căutată de poliţişti, iar cel care a adus-o fetei cu maşina a fost reţinut. Ulterior, pe seară, fusese reţinută şi tânăra agresoare.

“Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi sub coordonarea procurorului de caz au efectuat trei percheziţii domicilare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi ameninţare. Din cercetări a rezultat că un tânăr s-ar fi întâlnit cu o tânără, pe care o cunoştea, pe raza municipiului Iaşi, şi ar fi dus-o, contrar voinţei sale într-o altă zonă, unde ar fi fost aşteptaţi de două fete, care ar fi agresat-o. În baza probatoriului administrat în cauză, un tânăr a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luării masurilor legale care se impun. Două dintre percheziţii au fost efectuate pe raza muninipiului Iaşi, iar una pe raza judeţului Neamţ”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *