Mihaela Huncă, către botoșăneni: E important să veniți să ne acordați votul de încredere, nouă, celor de la Pro România, pentru că vom reprezenta vocea dumneavoastră în Parlament

Președintele organizației județene a Pro România, Mihaela Huncă, a transmis, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, un mesaj către botoșăneni, prin care îi îndeamnă să meargă la vot pe 6 decembrie și să fie alături de echipa Pro România. 
Aceasta susține că echipa Pro România va reprezenta vocea botoșănenilor în Parlament.

„Vreau să mulțumesc întregii echipe de campanie, care pe toată durata campaniei s-a implicat uneori de foarte de dimineață până seara târziu. Sper ca pe 6 decembrie, dumneavoastră, dragi botoșăneni, să veniți la vot. E foarte important. Votul dumneavoastră este important pentru că poate schimba starea de nemulțumire în care ne aflăm. E important să veniți să ne acordați votul de încredere, nouă, celor de la Pro România, pentru că vom reprezenta vocea dumneavoastră în Parlamentul României. Astăzi, mai mult decât a vă îndemna la vot și de a vă ruga să veniți alături de noi, nu am să spun”, a declarat Mihaela Huncă.

 

 

One thought on “Mihaela Huncă, către botoșăneni: E important să veniți să ne acordați votul de încredere, nouă, celor de la Pro România, pentru că vom reprezenta vocea dumneavoastră în Parlament

  1. ProRomania nu-i cumva un PSD mai mic? Ponta nu a fost prim-ministru din partea PSD? A fost cumva vreo amnistie politica generala sau o spalare de creiere si totul se ia de3 la zero?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *