Roxana Florentina Țurcanu (Pro Romania): Oameni dragi, șansa pentru o schimbare e acum!

Cele mai dificile alegeri pe care le-a avut până acum țara noastră  sunt cele de pe 6 decembrie, când vom alege deputații și senatorii, care ne vor reprezenta în Parlamentul României pentru următorii patru ani de zile, susține Roxana Florentina Țurcanu, candidatul Pro România pentru Senat.

Mă refer atât la situația creată de pandemia cu Covid-19, în care totul trebuie să fie organizat cu maximă protecție de siguranță pentru cetățeni, dar și la faptul că acum putem decide soarta României. Dacă o lăsăm în continuare pe mâna marilor partide, care au guvernat timp de 30 de ani țara și vedem cu toții rezultatele, sau mizăm de data aceasta pe o alternativă,  pe un partid mai mic, dar care este pentru oameni și pentru România.

  Vă îndemn, dragi botoșăneni, să mergeți la vot pe 6 decembrie și să votați PRO România, partidul cu candidații cei mai hotărâți și determinați pentru a pune umărul cu adevarat, la proiectele pentru dezvoltarea județului Botoșani și ridicarea nivelului de trai al cetățenilor.

 Ne-am săturat de minciunile PSD-iste și Guvernele PNL-iste! E timpul ca ei sa plece acasă, oferiți-ne șansa să producem o schimbare. Suntem oameni cu soluții, oameni cu idei și experiență. Împreuna vom reuși, împreună pentru Botoșani și interes numai pentru botoșăneni.

 Oameni dragi, șansa pentru o schimbare e acum! Să votăm pentru bunici, părinți, copii și viitor. Să votam pentru noi. Haideți, împreună să fim schimbarea pe care ne-o dorim pentru județul nostru, pentru țara noastră.

  Eu iubesc Botoșaniul și botoșănenii, dacă și tu simți asta, votează și fii parte din echipa care va aduce o schimbare. Fii tu, cel care decide!

 Așadar, este un moment important pentru noi,  ziua de 6 decembrie și vă îndemn să votați:

Roxana Florentina Țurcanu, candidatul PRO România,  pentru Senat

Votați Mihaela Huncă, candidatul PRO România, pentru Camera Deputaților

Votați Cătălin Silegeanu, candidatul PRO România, pentru Camera Deputaților

Sursa: comunicat Pro Romania

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *