”Mândria Siriei” a ajuns, în sfârșit, la Botoșani! Mahmoud Al-Mawas, la primul antrenament sub comanda lui Marius Croitoru

Mahmoud Al-Mawas, căpitanul naționalei Siriei, a ajuns, în sfârșit la Botoșani.

Chiar dacă transferul mijlocașului de bandă a fost oficializat de gruparea patronată de Valeriu Iftime încă de pe 24 noiembrie, ”Mândria Siriei”, așa cum l-au numit fanii naționalei țării sale, a ajuns și s-a antrenat pentru prima dată la Botoșani abia miercuri, pe 2 decembrie.

Transferul lui Mahmoud Al-Mawas este văzut de către cei de la FC Botoșani drept o adevărată lovitură de imagine. De altfel, fanii sirieni au luat cu asalt contul de Facebook al clubului patronat de Valeriu Iftime imediat cum s-a aflat despre posibilitatea ca transferul să se realizeze, postând un număr record de comentarii.

Mahmoud Al-Mawas a semnat un contract valabil doi ani cu FC Botoșani, echipă la care a ajuns din postura de jucător liber, statut avut din octombrie, când s-a despărțit de Umm Salal SC, grupare din Qatar.

Mahmoud Al-Mawas este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai naționalei din Siria. Noul fotbalist al celor de la Botoșani a evoluat în 68 de meciuri pentru reprezentativă țării sale, pentru care a marcat de 11 ori.

Mijlocașul de bandă de 28 de ani ar putea debuta pentru FC Botoșani în următoarea etapă a Ligii 1, când echipa antrenată de Marius Croitoru întâlnește Sepsi, sâmbătă, de la 14:30, în direct la Digi Sport 1.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *