Oferta FCSB pentru un jucător de la FC Botoșani! Ce sumă a propus Gigi Becali și care e prețul sub care nu pleacă

Foto: Mediafax

Conform informațiilor ProSport, FCSB și FC Botoșani au discutat în urmă cu câteva zile despre transferul lui Denis Haruț. Gigi Becali i-a propus lui Valeriu Iftime 500.000 de euro pentru trecerea internaționalului U21, dar prima ofertă a fost refuzată de patronul moldovenilor.

„E adevărat că am discutat cu Gigi Becali despre Denis Haruț! Nu vă pot spune ce sumă ne-a oferit, doar că nu am fost de acord cu propunerea dumnealui. Discuțiile nu sunt sistate, dar nu cred că băiatul va pleca în această iarnă.

Doar să fie o ofertă să ne rupă bugetul… Ce înseamnă asta? Sub un milion de euro nu îl dau! Gigi Becali este un afacerist bun și sunt convins că știe că vorbim despre un fotbalist cu un potențial ridicat”, a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport.

Oferta FCSB pentru Denis Haruț, de la FC Botoșani! Ce sumă a propus Gigi Becali și care e prețul sub care nu pleacă: „Doar să ne rupă bugetul” 

Denis Haruț a fost urmărit de CS Universitatea Craiova în vară, dar a avut ofertă și de la o echipă din Italia. Acesta s-a lansat în fotbalul mare la Poli Timișoara și a crescut pe lângă jucători ca Mansour, Bourceanu, Alexa, Pantilimon, frații Karamian, Gigel Bucur și era mândru de clubul la care era junior.

Denis Haruț a refuzat reducerea salarială și a fost exclus din lot, după care a ajuns la FC Botoșani. Acum  este titular indiscutabil la naționala de tineret condusă de Adrian Mutu.

Originar din Timișoara, Denis Haruț a început fotbalul în orașul său natal și a ajuns să debuteze în Liga 1 la doar 18 ani, sub comanda lui Ionuț Popa, într-o înfrângere categorică, scor 0-7, cu FCSB pe Arena Națională.

Ca un amănunt inedit, Haruț început la copii ca portar, dar s-a accidentat la mână așa că a trecut ca jucător de câmp.

Sursa: prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *