FOTO O tânără din Botoșani reprezintă România la unul dintre cele mai tari reality show-uri din lume: Miss Multiverse

O tânără din Botoșani participă la unul dintre cele mai tari reality show-uri  din lume: Miss Multiverse, un concurs unde se pune accent pe caracter și inteligență. Este vorba despre Ioana Andreea Dorohoi, care reprezintă România la acest show. Ea va concura alături de participante din mai multe țări.

„Sunt onorata și peste măsura de incantata să îmi pot reprezinta țara la o competiție internațională atât de mare – Miss Multiverse 2020”, ne-a spus tânăra.

18 fete participă la acest concurs, din țări precum Republica Moldova, Canada, Mexic, Australia, Rusia.
Show-ul va dura trei săptămâni, iar pe parcurs sunt tot felul de concursuri în urma cărora fetele vor fi eliminate rând pe rând. 

În fiecare an avem provocări diferite, deci nu avem cum să știm de dinainte ce ne așteaptă, de aceea nici nu putem să ne pregătim în vreun fel anume, doar psihic să fim pregătiți pentru orice”, ne-a povestit Ioana.

Din cauza pandemiei, aproape jumătate dintre tinerele care urmau să ajungă  la acest reality show nu s-au mai putut prezenta. Fetele poartă măști în incinta hotelului, dar în exterior stau fără.

„Ceea ce pot să spun cu siguranță este că nu o să fie deloc ușor din ceea ce am văzut în celelalte ediții. Sunt provocări destul de grele și la un nivel destul de înalt, ca de exemplu teste de IQ, de cultură generală, tot felul de competiții de rezistență fizică, sărituri cu parașuta, sunt tot felul de proiecte, pe o perioadă îndelungată să zic așa, cum ar fi caritate, renovarea unor sate, a unor case, ajutorarea unor oameni care nu au avut atât de mult noroc în viață, ceea ce implică foarte multe lucruri cum ar fi și strângerea de fonduri. Practic, trebuie să organizezi tot, de la A la Z, să îi poți ajuta pe acei oameni, lucruri pe care companiile care îi ajută pe oamenii nevoiași le fac mult mai larg, noi trebuie să facem asta foarte scurt, deci trebuie să ne organizăm foarte bine ”, ne-a mai spus Ioana.

Miss Multiverse este un concurs prin care tinerele sunt testate fizic, emoțional și  mental.

Este foarte interesant pentru că în fiecare moment știi că urmează o surpriză, nu știi niciodată la ce să te aștepți, de aici și sentimentul de curiozitate, dar și puțin de frică, frica de necunoscut, plus că știi cât de cât ce fel de activități organizează ei și ești ca pe ace mereu, nu știi ce o să vină, dar este adrenalină permanentă și e frumos. E interesant, e o competiție total diferită față de cele la care am fost până acum, unde se baza mai mult pe frumusețe, pe aparențe, aici este cu totul altceva, contează caracterul și toate abilitățile pe care le avem noi. O să vedem ce o să iasă”, ne-a mărturisit tânăra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *