Se redeschid piețele. Anunțul de ultimă oră făcut de președintele României

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că pe fondul scăderii numărului zilnic de infectari cu COVID-19 și în urmă consultărilor cu specialiștii, a luat decizia de a redeschide piețele, la sfârșitul săptămânii curente.

“Am discutat aceste chestiuni cu experții, cu specialiștii și am decis ca, de la sfârșitul acestei săptămâni, să fie redeschise piețele. Este, cu siguranță, o veste bună și pentru producătorii care vor să vândă în piețe dar și pentru românii care vor să își facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă.”, a spus Klaus Iohannis, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

“Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni, numărul de persoane nou infectate în fiecare zi, a scăzut semnificativ. Este adevărat că în perioada sărbătorilor poate s-a testat un pic mai puțin. Totuși scăderea este clară. Această scădere se poate constata peste tot în Europa. Nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci și alții. Și această scădere nu este o întâmplare, (…) este o realitate în Europa și din fericire facem parte din țările unde se constată o reducere.”

Sursa: antena 3

One thought on “Se redeschid piețele. Anunțul de ultimă oră făcut de președintele României

  1. Adevărul este că nu președintele României ,,a decis” să deschidă piețele, ci acest lucru este posibil datorită legii votate de Parlamentul României. Iohanis nu a avut curajul să o retrimită la Parlament pentru amendare și s-a conformat, însă își arogă această decizie exclusiv cu scop electoral. Cum se numește aceasta atitudine? Evident, ipocrizie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com