Andrei Drancă, președinte USR Botoșani: O Românie fără hoție nu-i o fantezie

Ultimele zile de campanie sunt decisive. Convinge alți 5 cunoscuți să voteze duminică, potrivit unui comunicat al USR PLUS. Să fim generația care schimbă România. Duminică. La vot. Sunt mulți cei care îți vor spune acum că ești fără de putere. Că vocea ta e irelevantă și că nu merită să se facă auzită.

Ai mai trecut prin asta însă. Știi că nu-i adevărat. Ai înghețat la proteste. Te-a cuprins furia. Ai suferit. Ai găsit însă de asemenea, în comunitate, suport. O voce s-au făcut două. Apoi patru. Apoi opt. În scurt timp, o voce s-a prechimbat în sute. În mii. În zeci de mii. Vocea ta, un ton preluat de alții, în cor. Cuvinte care, deși nu au vindecat poate, au însemnat speranță. Și-au adus o schimbare. Invizibilă la început, tot mai pregnantă mai apoi.

Acum ține din nou de tine. Balanța unui Parlament, în mâinile tale și ale tuturor celor care, asemeni ție, n-au mai stat deoparte. O Românie fără hoție nu-i o fantezie. Începe pur și simplu cu un vot, urmând a continua, așa cum e firesc, cu eliminarea privilegiilor, cu o reformă profundă și cu garanția că această țară va fi una a șanselor egale, o Românie a oamenilor, nu a intereselor personale.

Această Românie începe cu tine, duminică. Votează pentru revoluția bunei guvernări și convinge alți 5 prieteni să-ți urmeze exemplu.

Reușim. Împreună. Votează duminică USRPLUS.

Andrei Drancă

Președinte USR Botoșani

Sursa: comunicat USR PLUS

 

One thought on “Andrei Drancă, președinte USR Botoșani: O Românie fără hoție nu-i o fantezie

  1. Sincer, nu am nevoie de schimbările USR-ului – un partid neomarxist care vrea ca cei care muncesc să-i întrețină pe trântorii care-și petrec viața prin baruri, care nu cred în familie și rolul ei în societate, care sunt finanțați cu bani din exteriorul României și ne toarnă gogoși umflate cu aer că ei sunt campionii corectitudinii și ,,curățeniei morale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *