Accident cu fugă de la locul faptei, la Botoșani! Un șofer de 29 de ani a ajuns la spital

foto arhiva

Accident cu victimă, marți, în județul Botoșani. Un bărbat de 39 de ani din comuna Vorona, în timp ce conducea un tractor pe drumul județan DJ 208 C, a efectuat viraj la stânga, fără să se asigure și fără să semnalizeze, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se angajase regulamentar în depășirea sa, condus de un tânăr de 29 de ani din județul Suceava. 

În urma impactului bărbatul de 39 de ani a părăsit locul producerii evenimentului, fiind depistat în scurt timp de polițiști.

Fiind testat  cu aparatul alcooltest valoarea rezultată a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean

 

One thought on “Accident cu fugă de la locul faptei, la Botoșani! Un șofer de 29 de ani a ajuns la spital

  1. in zona respectiva din cate stiu este linie continua …und a virat tractoristul ….despre ce vorbim ..iar in zona respectiva se merge cu viteza foarte mare ,,, mai bine o culpa comuna … din cate imi amintesc in legislatie scria sau mai scrie conduceti cu prudent cand observati utilaje agricole ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *