Comunicat PNL: La nivel național PNL va asigura 560. 000 de locuri de muncă!

Oameni buni, singura șansă a noastră de dezvoltare este să scăpăm de PSD și de sărăcia în care ne-au ținut pesediștii timp de 30 de ani, se arată într-un comunicat al PNL Botoșani.

Nu mai putem accepta să fim conduși de incompetenți, de o guvernare toxică care a nenorocit în ultimii 30 de ani această țară și în special acest județ. PSD a  trimis în Parlament oameni fără pregătire, oameni dispuși să accepte compromisuri politice fără să se gândească o clipă la viitorul acestui județ. De fiecare dată când au fost alegeri, ne-au mințit că vor face investiții, că vor crea locuri de muncă bine plătite, că vom trăi mai bine. În realitate nu au făcut absolut nimic pentru botoșăneni. 

Județul Botoșani nu are infrastructură rutieră sau feroviară, nu are spitale moderne, copii noștri învață în școli nemodernizate cu grupuri sanitare insalubre, industria locală este slab dezvoltată, iar agricultura este una de subzistență pentru majoritatea fermierilor. Oficial, Nord-Estul României este declarată ca fiind cea mai săracă zonă a Uniunii Europene.  Măcar pentru acest lucru PSD trebuie sancționat pe 6 decembrie și lăsat în opoziție.

Trebuie să scăpăm de sărăcie și de acești politruci care nu știu decât să ne mintă pentru a le fi lor mai bine. Uitați-vă pe declarațiilor lor de avere și o să vedeți că mai toți dețin vile de lux și mașini scumpe, în condițiile în care toți au lucrat doar la stat. Traiul mai bun promis de PSD  este doar pentru ei. 

Pe 6 decembrie trebuie sa alegeți între sărăcie și dezvoltare. Toate județele care au fost și sunt conduse de liberali sunt cu mult mai dezvoltate decât Botoșani. Și asta pentru că politica liberală se bazează pe dezvoltarea țării prin accesarea de fonduri europene nerambursabile, pe  sprijinirea firmelor autohtone care să aducă plus valoare economiei, pe crearea de noi locuri de muncă în industrie și agricultură. Haideți să luăm exemplul sucevenilor, ieșenilor,  clujenilor sau a bihorenilor care au înțeles să aleagă oameni deschiși dezvoltării. Este poate cel mai bun exemplu că se poate trăi mai bine alegându-i pe cei care sunt competenți să-i reprezinte în structurile statului. PNL este singurul partid care are un program de guvernare bazat pe dezvoltarea reală și concretă a țării.

La nivel național PNL va asigura 560 000 de locuri de muncă mai bine plătite în economie,  va crește finanțarea sistemului de sănătate până la 6% din PIB,  va accesa  proiecte în valoare de 80 de miliarde de euro, fonduri europene care vor fi alocați pentru dezvoltarea României și va înlesni programe de sprijin și plăți directe în agricultură în valoare de 21,67 miliarde de euro din fondurile europene.  

La nivel local, PNL va dezvolta  infrastructura la standarde europene, va racorda localitățile la rețelele de gaze și va moderniza a 70% din drumurile județene în următorii patru ani. Totodată, la nivel regional vor fi demarate lucrările pe segmentul Pașcani-Suceava-Siret cu o lungime de  101 km și vor începe lucrurile la construcția Autostrăzii Nordului, Suceava – Baia Mare,  cu o lungime de  335 km, o nouă investiție majoră vizând Autostrada A8, Târgu Mureș-Târgu Neamț-Iași-Ungheni.

Pe 6 decembrie alegeți pentru dezvoltare, nu pentru sărăcie!

Sursa: Departamentul de comunicare al PNL Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *