Botoșăneanul care și-a ucis cu bestialitate fratele, arestat preventiv. Vezi cine este el!

arestat- prins de politie- retinut la BotosaniBărbatul din Botoșani care în urmă cu trei zile și-a ucis cu bestialitate fratele a fost arestat preventiv.  El a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile din partea magistraților de la Tribunalul Botoșani.

Agresorul se numește Mihai Hăisan, are 42 de ani și este din Flămânzi. Fratele său pe care l-a ucis avea doar 39 de ani. 

Solutia pe scurt: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 1395/P/2020. În temeiul art.226 Cod procedură penală raportat la art.202 alin.1 şi 3, art.223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Hăisan Mihai, pe o durată de 30 de zile, respectiv de la data de 30 noiembrie 2020 până la data de 29 decembrie 2020, inclusiv. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Hăisan Mihai. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, onorariul apărătorului din oficiu – 626 lei – se va avansa Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 30 noiembrie 2020, orele 18:20.

 

Crimă la Botoșani! Un bărbat și-a ucis în bătaie propriul frate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *