Consiliul Județean: Deszăpezirea a fost asigurată pentru toate drumurile județene

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri (DJDP), instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, a finalizat licitația publică pentru atribuirea contractelor de „Lucrări întreținere pe timp de iarnă pentru iarna 2020-2021”, fiind atribuit și contractul de deszăpezire pentru baza 2, Dorohoi, potrivit unui comunicat remis de Consiliul Județean.

La începutul lunii noiembrie au fost atribuite contractele de deszăpezire pentru bazele Botoșani, Săveni și Trușești.

 „Întreținerea corespunzătoare a drumurilor județene și desfășurarea în bune condiții a traficului rutier pe drumurile administrate de DJDP reprezintă o prioritate a mandatului meu de președinte al Consiliului Județean. Prin finalizarea licitației pe toate cele patru loturi, avem asigurate toate mijloacele și instrumentele necesare pentru a trece cu brio testele la care ne va supune iarna”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

 În urma licitației s-a stabilit ca deszăpezirea pe drumurile județene arondate bazelor 1 și 3 – Botoșani și Săveni – să fie asigurată de asocierea formată din Construct Com și Clean Prest Activ. Pe drumurile județene aparținând bazei 4 – Trușești – deszăpezirea va fi asigurată de Cornell’s Floor, iar pe cele din baza 2 – Dorohoi – de Mineral Com.

 Valoarea cumulată a contractelor de deszăpezire a drumurilor județene pentru această iarnă se ridică la aproximativ 10 milioane de lei, se mai arată în documentul remis de Consiliul Județean.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *