FOTO Drama a doi frățiori din Botoșani! Unul dintre ei și-a găsit mama moartă în casă

Copilărie tristă pentru doi frățiori din comuna Vorniceni. Aceștia își doresc să învețe, dar posibilitățile financiare sunt reduse drastic. Andrei are opt ani, iar Mădălin nouă. 

Mihai Marinela este învățătoarea lui Andrei, este cea care luptă pentru educație și si-a dorit ca Andrei și fratiorul lui Mădălin de 9 anișori sa primească o tableta sa poata invata online si sa aibe acces la educație, această fiind singura lor sansa sa răzbească în viață și sa aibe un viitor.
Cei doi fratiorii Mădălin și Andrei sunt crescuți doar de tata, singur din anul 2015. Copilasii au rămas orfani de mama.Mama lor a decedat și Andrei este cel care a gasit-o decedata în curtea casei cand avea 3 anișori. Cu toti încearcă să uite aceasta tragică poveste, dar pare aproape imposibil și încă suferă după mama lor.
Am ajuns la copilasi printr-o colaborare frumoasa cu Asociația IHTIS reprezentată de doamna Mihaela Mihaescu, prin proiectul
„Te provoc sa provoci” la nivel național și impreuna cu doamna învățătoare. Copilași au primit o tableta și dulciuri care au fost donate de către domnul Mihai Sevescu și căruia îi mulțumim din inima”, spune Simona Elena.

De Mos Crăciun, copilașii își doresc ciocolată și mașinuțe cu telecomanda. Andrei are 8 ani și poarta mărimea 34 la încălțăminte, iar Mădălin 9 ani și poarta mărimea 37. Le-ar fi de mare ajutor inca o tableta, hainute, încălțăminte și alimente.

„Eu am rămas uimită cum manca Andrei din ciocolata primita și mi-a zis că nu a mai mâncat de mult una, deoarece tatăl lor nu-și permite sa cumpere din pensiilor lor de urmaș și alocații și păstrează bani pentru alimente și lemne de foc. Orice ajutor conteaza pentru ei. Ii puteti gasi pe copilași direct prin intermediul doamnei învățătoare Mihai Mihaela tel: 0757671171 sau a tatălui Panzariu Petrea telefon 0740977326. Orice relatii sau ajutor la tel: 0762225673”, este mesajul Simonei Elena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *