Unul dintre cei mai cunoscuți medici are COVID: Mă aflu într-o situație absolut anormală!

Unul dintre cei mai cunoscuți medici de la noi are COVID. Este vorba de Nicolae Bacalbașa, care este și deputat PSD. El este cunoscut opiniei publice ca urmare a implicării sale în câteva scandaluri de răsunet. Bacalbașa suferă în acest moment din cauza complicațiilor. În vârstă de 76 de ani, medicul a făcut o serie de declarații într-o emisiune transmisă România Tv. Bacalbașa a spus, abia putând vorbi, că este și dependent de o sursă de oxigen.

Mă aflu într-o situație absolut anormală, dependent de oxigen. E foarte greu pe omul care-i animal social să-l faci să respecte distanțarea. N-ai ce face. În viață, din păcate, te pui în fața unor situații, din care esențial este să supraviețuiești. E aproape imposibil să te ferești, sigur că da, asta este. Dar din păcate unii facem forme mai urâte. În funcție de genele tale, de starea de sănătate anterioară”, a spus Bacalbașa.

Bacalbașa este de profesie medic și a fost președinte al CJ Galați. În acest moment este deputat PSD, fiind protagonistul unor scandaluri răsunătoare în Parlament și poziții controversate.

Sursa: Capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *